7 redenen waarom je online moet shoppen bij e5 Mode

Laatste update op , door Thomas

De zomervakantie is alweer voorbij en een nieuw seizoenen is begonnen. Met de herfst komen een heleboel veranderingen: de temperaturen dalen, het landschap verkleurt en kinderen gaan weer naar school. Met dat landschap veranderen we graag mee. Het is dus tijd om je kleerkast nieuw leven in te blazen en plaats te maken voor nieuwe cosy outfits en trendy kledingstukken.

Wanneer je vervolgens hebt besloten wat blijft en wat weg moet kan je meteen terecht bij e5 Mode. Niet alleen voor je nieuwe kleding maar ook voor je oude!

Uitgebreid assortiment

De herfst laat zich dit jaar weer van zijn mooiste kant zien.  Maar niet alleen de natuur is prachtig, ook jij kan er opnieuw fantastisch uitzien. Met de sprankelende bloemenprints en warme kleuren voor dames en de casual chique outfits voor heren ben je helemaal klaar voor een stijlvol najaar! Welke look je ook verkiest; bij e5 mode zal je vinden wat je zoekt. Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan zeker de e5 mode promo folder.

Kwaliteitsvolle merkkleding voor een betaalbare prijs

Wie vandaag de dag kwaliteitsvolle kleding wenst is al gauw verplicht een heleboel geld neer te leggen. Dat kleding van goede kwaliteit ook betaalbaar kan zijn is voor de meesten dan ook een verassing! Nochtans niet voor de mensen die vaker bij e5 mode winkelen. In de (online) kledingwinkel vind je uitsluitend kwalitatieve kledingmerken, waarbij elk merk zijn eigen stijltje heeft.

Sale, sale, sale en nog eens sale!

Wie is er nu niet gek op korting? Van -70% op de zomercollectie tot kortingsbonnen voor VIP-members en inzamelacties. Bij e5 mode zijn er regelmatig aantrekkelijke kortingen en acties. Je krijgt dus nog meer waar voor je geld. Het is dus zeker het moment om je kledingkast aan te vullen voor het nieuwe seizoen.

Inzamelacties

Heb je net je gehele kast georganiseerd en besloten wat weg moet? Komt goed uit want je oude kleding is geld waard! Tweemaal per jaar organiseert e5 mode een inzamelactie waarbij je een aankoopcheque kan ontvangen in ruil voor een gevulde zak met oude herbruikbare kledij, linnen, accessoires of schoenen. Deze inzamelactie is een samenwerking met Oxfam-solidariteit. Niet alleen krijg je dus een cheque voor kleren die je niet meer draagt, je steunt er ook nog eens een goed doel mee!

Bereikbaar; ook online

Met ruim 70 vestigingen in België, elks gelegen op gemakkelijk bereikbare wegen buiten het centrum, zal er sowieso een winkel bij jou in de buurt gevestigd zijn. Shop je misschien liever vanuit je luie stoel? Surf dan gewoon naar de online kledingwinkel en shop van thuis uit. Zo krijg je trouwens gemakkelijk toegang tot nog meer kortingen! En bestel je €25 of meer aan kleding? Dan worden deze ook nog eens gratis aan je voordeur geleverd.

Duurzaam

Het is niet gemakkelijk om als shopper vertrouwen te hebben in de verschillende merken en kledingwinkels. Wanneer een onderneming zijn verantwoordelijkheid niet wenst te nemen en niet transparant is kunnen we enkel hopen dat de kleding die we dragen op verantwoorde wijze geproduceerd is. Bij e5 mode hoef je je daar geen zorgen om te maken want daar staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal, en dit met respect voor mens en milieu.  Niet alleen werken ze samen met Oxfam, ook werken ze samen met ECG, een bedrijf dat de gedragscode van de producenten opvolgt en zo goede arbeidsomstandigheden kan verzekeren. Verder werken ze met organische materialen, maken ze ecologische keuzes enz. Als zelfbewust persoon hoef jij je dus geen zorgen meer te maken over deze ethische kwestie. e5 mode doet dat al voor jou!

Verschillende prijzen gewonnen

Als al de vorige redenen je nog niet overtuigden, laat de mening van de Belgische shopper dan voor zichzelf spreken. In de categorie herenmode won de winkelketen in 2019 voor maar liefst de 8e keer de titel van Beste Winkelketen van België. Nu, niet alleen bij de mannen zijn ze populair, ook in de categorie van de damesmode wonnen ze vorig jaar voor de 3e keer de hoofdprijs Beste Winkelketen van België.

Meer dan genoeg reden dus om (online) bij e5 mode een nieuwe voorraad herfst- en winterkleding in te slaan en je oude kleding binnen te brengen.

Mis niets van de wintersolden. Schrijf je nu in!